Mikrobiologi.net

Mikrobiologi.net > Nyheter > TÄVLING: Presentera BMA-yrket!  
TÄVLING: Presentera BMA-yrket!
En utmaning till alla Biomedicinska analytiker: Använd ert tekniska kunnande, er härliga yrkeshumor, er yrkesstolthet och de verktyg som modern multimedia har att erbjuda och gör en presentation med så pass mycket WOW-känsla att alla som inte redan är BMA blir extremt avis och jättesugna på att konvertera eller utbilda sig på direkten!!!

Tänk på att dra nytta av era barn och ungdomar, studenter och praktikanter, både för att få idéer, tillgång till teknik och plattformar och för att få konstruktiv kritik. Lockar det dem???

Härmed utannonserar Mikrobiologi.net ett pris på 1000:- till den coolaste webbpresentationen av BMA-yrket! Skapa presentationen var du vill på webben, skicka en länk till info@alinks.se, och du är med i tävlingen! Senaste datum 5 juni. Och tävlingen gäller bara om det kommer in MINST 5 bidrag från olika personer eller lag. Så sprid budskapet!

Snacka om Kinder-ägg: 1) ha kul med kompisarna på jobbet, 2) förbättra chanserna att rekrytera och 3) vinn 1000 kronor till ett härligt tårtkalas (eller vad du/ni nu vill använda pengarna till)!

Alla inskickade presentationer kommer att länkas till från Mikrobiologi.net.Där kommer även vinnaren att annonseras. Du som är med och tävlar måste acceptera att andra länkar till din presentation och att den ligger publikt tillgänglig på nätet i minst ett år.  

Kontaktperson: info@alinks.se
« Tillbaka
Inlagt 2016-03-31 av Ingvar Eliasson  


2024-04-19 04:14
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman