Mikrobiologi.net/RFM

Mikrobiologi.net > RFM > Händelser och möten > (303)  
Mikrobiologiskt vårmöte och Infektionsveckan
 Länk
2016-05-23 till 2016-05-27
Helsingborg 
Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Mikrobiologiskt vårmöte och Infektionsveckan i Helsingborg, 23-27 maj 2016!

Veckan är den största nationella mötesplatsen för mikrobiologi och infektion, och hålls för andra året i rad som ett samarrangemang mellan de Mikrobiologiska föreningarna (FKM, RFM, SFM), Infektionsläkarföreningen (SILF) och Infektionssjuksköterskorna.

Mötet ger en unik möjlighet att lyfta för specialiteterna gemensamma angelägna frågor men ger också plats för ämnen som är mer verksamhetsspecifika. Ta chansen att presentera Din forskning eller Din kliniks utvecklingsprojekt på denna plattform, med vetenskaplig och professionell dialog inom preklinisk forskning, diagnostik, behandling, teknik, flöden och verksamhetsrutiner och med läkare, sjuksköterskor, forskare och biomedicinska analytiker. I pauserna finns möjlighet att se och diskutera senaste nytt hos utställarna, som kommer från LabTech-företag, Läkemedelsindustrin och företag från Medicinteknikbranschen.

Mötet äger rum på Helsingborg Arena, och det sociala programmet ger dig möjlighet att fortsätta samtalet i fina miljöer i Helsingborg med omnejd. Före och efter mötet finns möjlighet till studiebesök och workshops.

Tema för Mikrobiologiskt vårmöte är 'Global Mikrobiologi'. Preliminärt program finns på möteshemsidan, och kommer att uppdateras efterhand. För mikrobiologi kommer det att finnas två sessioner med muntliga presentationer som väljs ur inskickade abstracts. Vi uppmuntrar särskilt att utvecklingsarbeten, ST-läkares vetenskapliga arbeten och kvalitetsarbeten skickas in som abstracts för presentation i poster- eller föredragsform. Abstractanmälan är öppen till 1 mars.

Anmäl dig, med eller utan abstract, innan 1/3 2016 för lägre anmälningsavgift. Medlemmar i arrangerande föreningar har rabatt.

För registrering och mer info, klicka på länken ovan.

Vill du snabbt komma till den officiella webbplatsen kan du följa denna Länk .  
sara.karlsson_sobirk@med.lu.se
« Tillbaka
Inlagt av Sara Karlsson Söbirk  


Unika träffar: 815. 2024-04-19 10:36
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman