Mikrobiologi.net/RFM

Mikrobiologi.net > RFM > Nyheter > (226)  
Sammanfattning av styrelsemötet 101207
På årets sista styrelsemöte hade vi mycket att avhandla, b.la var Aina Hofslagare från Uppsala med som adjungerad och berättade om planeringen för nästa års vårmöte den 11-13 april i Uppsala. Det finns en länk på mikrobiologi.net och där kommer snart också det definitiva programmet att läggas ut. I nuläget är de flesta föreläsare klara, lokaler och ”sociala” aktiviteter också ”spikade”. Dag 2 kommer det att vara dubbla sessioner, en engelskspråkig och en svensk, övriga dagar blir föreläsningarna huvudsakligen på svenska.
Helena L rapporterade från ett möte som varit mellan IBL och riksföreningarna inom laboratoriemedicin. På detta möte diskuterades de IBL´s och de olika riksföreningarnas(detta möte var kem, mikro och fys representerade) ”program”, kurser, aktiviteter etc. Det kommer att bli ytterligare ett möte vinter/vår 2011.
Det diskuterades också nästa års laboratorieombudsträff, ett antal förslag kom upp som ska kollas närmare till nästa styrelsemöte i januari. Efter det mötet kommer även mikrobladet i pappersform att skickas ut tillsammans med inbetalningskort för medlemsavgiften 2011. Styrelsen är enig om att fortsätta ha ett större Mikroblad med som bilaga i Laboratoriet även nästa år. Vi tog också med oss hem att påminna om riksföreningens stipendie 2011 som är avsett att användas på vårmötet 2011
/ Karin Hörlin
 
« Tillbaka
Inlagt 2011-01-20 av Ann-Christin Nordqvist  


2024-05-05 23:04
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman