Mikrobiologi.net/RFM

Mikrobiologi.net > RFM > Nyheter > (596)  
Sammanfattning styrelsemöte 190201
2019 års första styrelsemöte hade vi fredagen 1 februari i Uppsala och avd Klinisk Mikrobiologi och Vårdhygien. Det var väldigt spännande att få titta runt i de nya fina lokalerna och styrelsen tackar så mycket för lånet av konferensrum!

Vi hade mycket att avhandla under detta möte och både revisorerna och valberedning var med. Veronica Ottosson gav en sista avrapportering om 2018 års Vårmöte i Karlstad som vi nu är helt klara med och blickar framåt mot 2019 års möte 14-17 maj i Jönköping. Ann-Christin Nordqvist som är vår representant på värdorten, och dessutom en av revisorerna, informerade hur arbetet pågår. Gå gärna in på sidan Länk för att titta på programmet och glöm inte bort att anmäla er!

Dessutom är även planeringen för 2020 års Vårmöte i Uppsala i full gång! Vi har även där en representant med, Linda Gustafsson ledamot i RFM, som gav oss information hur deras planering går.
Vi började också sätta ihop ett preliminärt program till labombudsträffen, som kommer precis som förra året hållas på Hotel C i Stockholm 4-5 oktober. Det blir som vanligt ett par företagspresentationer, föreläsningar, gruppdiskussioner och mycket mer. Har du gjort något utvecklingsarbete på din arbetsplats som du/ni vill tipsa om? Eller någon intressant fallbeskrivning att dela med dig av? Hör av dig till styrelsen så kan vi planera in det i programmet!
 
« Tillbaka
Inlagt 2019-02-05 av Josefin Bengtsson  


2024-05-06 02:36
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman