Mikrobiologi.net/RFM

Mikrobiologi.net > RFM > Nyheter > (694)  
Sammanfattning RFMs styrelsemöte 7 februari 2020
Idag har jag fått uppdraget att göra en summering av dagens styrelsemöte.

Detta styrelsemöte sträckte sig som vanligt över en arbetsdag. Det kan låta mycket men det är mycket som ska hinnas med. Så även idag. Varje möte måste hantera flera "Infektionsveckor och mikrobiologiska vårmöten" samtidigt för att de ska fungera när det väl är dags för årets upplaga. Idag var det kongresserna för 2020, 2021, 2022 och 2023 som låg på agendan. Årets ”Vårmöte” i Uppsala har kommit långt i förberedelserna. Det som är kvar är bland annat att få in abstracts. Så glöm inte att sista datum för att få in ditt abstract är den 29 februari! Programpunkten ”Late braking news” skulle i år kunna handla om det nya Coronaviruset…

Det är även en hel del bokslut som ska dryftas innan varje kongress kan läggas till handlingarna. Så idag lade vi det sista för 2019. Även Labombudsträffar, både de vi har framför oss och de vi har haft, finns på agendan. Hotell ska bokas och förslag på föreläsningsämnen ska diskuteras fram.

Idag har vi även hunnit diskutera en framtida ny plattform för vår hemsida som vi har tillsammans med de två andra mikroföreningarna, FKM och SFM.

Så till sist, missa inte att gå in på infektionmikro2020.se

Ha en bra vår,
Kerstin
 
« Tillbaka
Inlagt 2020-02-10 av Marie Karlsson  


2024-05-05 23:50
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman