Mikrobiologi.net/RFM

Mikrobiologi.net > RFM > Nyheter > (967)  
Styrelsemöten sammanfattning 220824

Styrelsen samlades till ett hybrid möte där 3 deltagare var på plats i Stockholm och 2 deltog via länk. Vi gick igenom utfallet och utvärderingen från vårmöte och konstaterade att 2022 budget för vårmöte var rimligt. Nästa vårmöten ska hållas i Halmstad och vi fick lite information via länk från Halmstad om hur logistik och planering har gått för de hittills.
Programmet för labombudträff 6-7 oktober är klart och trots att anmälningsdatum har inte gått ut, ser det ut att vara en bra uppslutning.
Många i styrelsen är nya och vi upplever att vi behöver träffas och bekanta oss med varandra samt utveckla styrelsens gemensamma mål och filosofier. 18–19 november är den prelimära datum för en styrelsekonferens i Gävle.
Vi gick igenom ekonomirapport och allting är i sin ordning utan anmärkning.
Uppdateringen av hemsidan är en ständig punkt hos styrelsen. Nu har vi fått till möjlighet att skicka mejl via hemsidan, så utvecklingen går i rätt riktning.
Vi diskuterade behöv av att ändra stadgar och tillåter styrelsen att godkänna labombud istället för årsmöte. En motion ska skrivas och skickas till årsmöte för omröstning.
Det skickades ut inbjudan till en grattis lunchföreläsning om sepsis och endokardit via hemsidan. Att medlemmar har en fungerande epost registrerat på hemsidan är viktigt att kunna sprida information, det ska tas upp igen med labombud på mötet i oktober.
Nästa styrelsemöte ska hållas vid årsslutet efter labombud träff samt styrelsekonferens.

 
« Tillbaka
Inlagt 2022-08-24 av Nicolena Nyberg  


2024-05-06 07:51
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman