Mikrobiologi.net

Mikrobiologi.net > Nyheter > Bugg i filhanteringen i grupper fixad!  
Bugg i filhanteringen i grupper fixad!
I samband med serverflytten uppstod en bugg i filhanteringen i gruppernas filarkiv. Det gick inte att ladda upp vissa filer och konstiga felmeddelanden om att filerna var för stora visades felaktigt. Vissa uppladdade filer gick inte heller att ladda ned längre. Felet är nu identifierat och ska även vara åtgärdat. Eftersom många grupper är slutna så har vi dock inte provhämtat alla gamla filer, utan testat med ett begränsat antal. Därför tacksam om ni som har grupper med filarkiv kan gå in och testa att ni kommer åt arkiverade filer. Felet var begränsat till filer som innehöll ÅÄÖ och liknande tecken i filnamnen, dvs tecken utanför A-Z, a-z, 0-9. Om ni ska testa så är det alltså i första hand sådana filer ni ska prova att ladda ned.
Vi kommer efter hand att även ta hand om kosmetiska buggar, t ex tecken som visas felaktigt i pushmeddelanden om inlägg i nyheter och kalendarium.
Vi är väldigt tacksamma om ni anmäler fel ni hittar till oss, och inte bara konstaterar dem och skakar på huvudet. :-) Det gör att vi kan hålla funktionaliteten på topp!
Bästa hälsningar
Ingvar Eliasson, Admin
Mikrobiologi.net
info@alinks.se  
« Tillbaka
Inlagt 2018-09-13 av Ingvar Eliasson  


2024-04-18 03:36
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman