Mikrobiologi.net/SFM

Mikrobiologi.net > SFM > Händelser och möten > (500)  
Infektionsveckan och Mikrobiologiskt vårmöte
 Länk
2024-05-21 till 2024-05-24
Linköping 
Välkommen till Linköping och årets Infektionsvecka/Mikrobiologiska vårmöte!

Infektionsveckan & Mikrobiologiskt Vårmöte samarrangeras av Svenska Infektionsläkarföreningen, Riksföreningen för Infektionssjuksköterskor och de tre mikrobiologiska föreningarna: Föreningen för Klinisk Mikrobiologi, Riksföreningen för Mikrobiologi och Svenska Föreningen för Mikrobiologi. Värd och lokal arrangör för vårmötet är denna gång Infektionskliniken och Mikrobiologiska laboratoriet på Universitetssjukhuset i Linköping, Region Östergötland.

Konferensen som riktar sig till personal i vården medför en unik möjlighet till dialog mellan läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, mikrobiologer, molekylärbiologer, forskare och representanter från läkemedelsindustrin samt diagnostikföretag. Även i år kommer programmet ha sessioner av intresse för alla yrkeskategorier som är förlagda över alla mötesdagarna tisdag till fredag. Posterminglet sker på onsdag kväll och den gemensamma middagen på torsdag kväll. Under veckan kommer vi erbjuda möjlighet att göra studiebesök, dit du anmäler ditt intresse i samband med att du registrerar dig för konferensen.

Anmälan är nu öppen för såväl deltagare som utställare!
Glädjande nog kan vi berätta att avgifterna är helt oförändrade från tidigare år, allt för att ge tillfälle för så många som möjligt att delta.

 
« Tillbaka
Inlagt av Ingvar Eliasson  


Unika träffar: 253. 2024-04-22 11:06
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman