Mikrobiologi.net/SFM

Mikrobiologi.net > SFM > Nyheter > (1080)  
Välkommen till Infektionsveckan och Mikrobiologiskt vårmöte 2024
I år står Linköping värd för Infektionsveckan och Mikrobiologiskt vårmöte. Det vetenskapliga programmet är klart och festligheterna är planerade.

Anmälan för såväl deltagare som utställare är öppen via konferensens hemsida. Glädjande nog kan vi berätta att avgifterna är helt oförändrade från tidigare år, allt för att ge tillfälle för så många som möjligt att delta. Passa på att anmäla dig till konferensen innan deltagaravgiften höjs den 21 mars.

På hemsidan finns också information om det vetenskapliga och sociala programmet, information om vilka utställare som kommer vara på plats och praktiska detaljer om konferensen.

Vi vill även uppmuntra så många som möjligt att skicka in abstracts (sammanfattningar) utifrån alla tänkbara aspekter av mikrobiologi och infektionssjukdomar, för möjlighet till presentation (som poster, muntligt eller det nya konceptet mini-oral, en kort presentation av arbetet under en fikapaus) på konferensen. Forskningsprojekt, men även utvecklingsprojekt och kvalitetsarbeten kan presenteras i denna form. Vi uppmanar också till att presentera metodvalideringar, större verifieringar och det vetenskapliga arbete som ingår i specialistutbildningen. Abstracts skickas in via hemsidan senast 29 februari.
 

Mer information: Länk
« Tillbaka
Inlagt 2024-01-30 av Sara Mernelius  


2024-04-22 11:12
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman