Mikrobiologi.net/SFM

Mikrobiologi.net > SFM > Nyheter > (940)  
Mikrobiologi.net är din webbplats – hjälp till att göra den bättre!
Hej!
Vill bara påminna om att när vi redan 2004 beslutade att skapa Mikrobiolog.net så var grundtanken att det skulle vara en peer-to-peer plattform, det vill säga en plattform där alla medlemmar på lika villkor kunde interagera, informera och annonsera nyheter, möten och händelser. Det finns alltså stora möjligheter för dig som är medlem i någon eller några av de tre föreningar som använder plattformen att själv bidra till att göra den bättre, genom att fylla den med bra innehåll!

Du har alla dessa möjligheter:

1. Presentera dig själv, genom att hålla din personliga profilsida uppdaterad, ladda upp en bild av dig själv och komplettera sidan med ett relevant c.v. Du kan själv välja om ditt c.v. och din kontaktinformation ska visas publikt eller bara kunna ses av inloggade medlemmar.

2. Annonsera nyheter. Det kan gälla utlysta tjänster, vetenskapliga landvinningar och annat. Varje nyhet kan innehålla länk till vidare information. När du själv publicerar har du automatiskt möjlighet att redigera innehållet senare.

3. Annonsera händelser och möten. Det kan vara en konferens, din egen disputation, ett webbinarium eller något annat som passar att ha i ett kalendarium, dvs har ett start- och slutdatum. Varje annonserad händelse kan innehålla länk till vidare information. När du själv publicerar har du automatiskt möjlighet att redigera innehållet senare.

4. Skapa egna grupper för samarbete.

5. Skapa egna diskussionsforum.

6. Skicka in korta artiklar/abstracts till Microbiology Highlights! (se länk, det har stått stilla sedan 2019, men är lätt att väcka till liv igen).

7. Skicka in bilder som kan användas för att pigga upp webbplatsen, antingen på din förenings sida eller på startsidan.

Se till att Mikrobiologi.net hålls levande, för din egen och dina kollegors skull!

VI ODLAR VÅRA INTRESSEN TILLSAMMANS!!!

Hälsningar Ingvar Eliasson
Administratör, Mikrobiologi.net
 

Mer information: Länk

Kontaktperson: ingvar.eliasson@alinks.se
« Tillbaka
Inlagt 2022-03-27 av Ingvar Eliasson  


2022-11-28 20:18
© Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman