Mikrobiologi.net/FKM

Mikrobiologi.net > FKM > Händelser och möten > (465)  
Mikrobiologiskt vårmöte/infektionsveckan 2023
 Länk
2023-05-23 till 2023-05-26
Halmstad teater 
Välkommen till Halmstad och årets Infektionsvecka/Mikrobiologiska vårmöte!
Konferensen som riktar sig till personal i vården medför en unik möjlighet till dialog mellan läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, mikrobiologer, molekylärbiologer, forskare och representanter från läkemedelsindustrin samt diagnostikföretag. Även i år kommer programmet ha sessioner av intresse för alla yrkeskategorier som är förlagda över alla mötesdagarna tisdag till fredag. Posterminglet sker på onsdag kväll och den gemensamma middagen på torsdag kväll. Under veckan kommer vi även att erbjuda möjlighet att göra studiebesök på lokal infektionsklinik och laboratorium.
Det vetenskapliga programmet blir mycket aktuellt och varierat. Det kommer att finnas föredrag och sessioner om bland annat katastrofmedicin, Clostridioides difficile, oklar hepatit hos barn, om allt man kan se i avloppsvatten och det senaste efter ytterligare en vinter med SARS-Cov-2. Ni får även lyssna till nyheter om MPOX och inte minst en mycket intressant session om vårdhygien.
Passa på att boka din biljett redan idag! Gå till den officieklla webbplatsen på länken ovan, eller direkt till anmälningssidan: Länk .
VÄLKOMMEN!
 
« Tillbaka
Inlagt av Åsa Gylfe  


Unika träffar: 194. 2023-03-20 13:37
© Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman