Mikrobiologi.net/FKM

Mikrobiologi.net > FKM > Nyheter > (100)  
FMM 100 år - Jubileumsbox (dvd) nu ej längre tillgänglig
Vårmötet 2007 gick av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm och inleddes med sessionen ”FMM 100 år – svensk mikrobiologi igår, idag och imorgon” Denna session tillsammans med 14 filmer från det förflutna inom svensk mikrobiologi finns nu samlade i en jubileumsbox som är tillgänglig för alla intresserade. Filmerna är sammanställda av Göran Kronvall och Peter Larsson. Dvd boxen som helhet är sammanställd av undertecknad. FMM överlämnade det första exemplaret till professor Holger Lundbäck inför hans 90-års dag 24/10 2007. Inför denna dag intervjuades professor Lundbäck av Dan Danielsson och Göran Kronvall. Denna intervju tillsammans med 13 unika filmer från svensk mikrobologisk verksamhet under 100 år ingår i jubileumsboxen. Samtliga kliniska mikrobiologiska lab i Sverige har fått ett eget exemplar. De som är intresserade kan beställa egna ex från de återstående dvd boxarna som finns på SMI. Beställ i så fall från undertecknad (till självkostnadspris = 150 kr per box).
Intresserade kan kontakta Lars Engstrand, Bakteriologiska avdelningen, Smittskyddsinstitutet, 171 82 Solna eller via email till lars.engstrand@smi.ki.se. Information om inbetalning till FMM kommer tillsammans med dvd boxen.

Nu är boxarna slut - vi har inga planer på att trycka nya. Men om stort intresse uppstår i framtiden så finns en master version som back-up i min bokhylla

SMI 2008-05-16

Lars Engstrand  

Kontaktperson: lars.engstrand@smi.ki.se
« Tillbaka
Inlagt 2007-12-04 av Lars Engstrand  


2024-02-24 10:39
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman