Mikrobiologi.net/FKM

Mikrobiologi.net > FKM > Nyheter > (428)  
Klinisk mikrobiolog sökes till Unilabs i Skövde
Unilabs söker specialist inom Klinisk mikrobiologi, Klinisk bakteriologi eller Klinisk virologi. Tjänsten som är en tillsvidareanställning hos Unilabs är vakant, tillsättning kan ske så snart som möjligt, efter överenskommelse.

Som läkare inom Laboratoriemedicin med inriktning Klinisk Mikrobiologi kommer du att vara en av tre läkare med denna inriktning på vårt laboratorium i Skövde. Den mikrobiologiska delen av verksamheten i Skövde har totalt ca 28 medarbetare. Du kommer också att arbeta i nära samarbete med vår molekylärbiologiska enhet med 12 medarbetare. Läkargruppen för mikrobiologi inom Unilabs Sverige består av totalt åtta specialister varav en som är medicinsk chef. Ni kommer att samarbeta vilket ger utrymme för profilering när det gäller intresseområden och ansvar.

Du verkar som medicinsk konsult med ansvar för analysverksamheten gentemot våra kunder, inklusive medverkan i medicinska forum av olika slag och kompetensutveckling av kund. Du har även medicinskt ansvar för analysverksamheten och för utvecklingen av våra metoder och processer. Personalansvar ingår inte i uppdraget, men du ingår i ett bra team med kompletterade kompetenser där du har en viktig roll. Handledning av ST-läkare och andra handledningsuppdrag kan komma att ingå.

Goda förutsättningar till kompetensutveckling finns inom ramen för tjänsten. Även möjlighet till egen forskning där det kan ske i samklang med verksamheten.

Vi ser i första hand att du ansöker via Poolia. Mera information om tjänsten och om hur du ansöker hittar du på deras webbplats via länken nedan.

Välkommen till ett roligt och spännande jobb i en miljö präglad av kundfokus och framåtanda!

Lars-Olof Andersson, verksamhetschef
Unilabs vid Skaraborgs sjukhus

Ingvar Eliasson, medicinsk chef för klinisk mikrobiologi
Unilabs Sverige/Norge
 

Mer information: Länk
« Tillbaka
Inlagt 2015-12-18 av Ingvar Eliasson  


2024-03-05 14:42
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman