Mikrobiologi.net/FKM

Mikrobiologi.net > FKM > Nyheter > (448)  
Karlstad söker ST- eller Specialistläkare inom Klinisk mikrobiologi.
ST- eller Specialistläkare inom Klinisk mikrobiologi, Centralsjukhuset Karlstad

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland!

Arbetsbeskrivning

Klinisk mikrobiologi är en del av området slutenvård. Vi finns på Centralsjukhuset i Karlstad och ansvarar för mikrobiologiska analyser inom Landstinget i Värmland. Verksamheten innefattar: bakteriologi, molekylärdiagnostik, immunologi, virologi, parasitologi, mykologi och substrattillverkning. Enheten har 40 medarbetare, varav 3 är läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du har ett stort intresse i klinisk bakteriologi, virologi och immunologi.
För ansökan till specialistläkare krävs att du har specialistkompetens i Klinisk bakteriologi och virologi eller klinisk mikrobiologi.
Vid anställning som ST-läkare sker utbildning inom ramen för ST-programmet med individuell handledare och utformning av anpassat ST-kontrakt, målbeskrivning och avsatt tid för inläsning. Som ST-läkare deltar du under handledning i alla inom specialitetens förekommande arbetsuppgifter.
Du har god kommunikationsförmåga och kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla kunskap och budskap. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi förväntar oss att du har en positiv syn på förändringsarbete.

Övrigt:

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid

Ansökan
Ansök senast: 2016-05-29
Referensnummer:

Du kan söka detta jobb genom:
• Göra en digital ansökan via denna länk.
Lön
Individuell lönesättning
Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Tillträde: enligt överenskommelse
Kontaktpersoner
Kontaktpersoner
Ann-Charlotte Ransjö, verksamhetschef
054-19 16 02
Cecilia Jendle, överläkare
054-19 16 06
Facklig företrädare

Henrik Edvardsson, Läkarföreningen
054-19 11 92
 

Mer information: Länk
« Tillbaka
Inlagt 2016-05-13 av Cecilia Jendle  


2024-03-01 14:39
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman