Mikrobiologi.net/FKM

Mikrobiologi.net > FKM > Nyheter > (548)  
Uppdaterad personuppgiftspolicy på Mikrobiologi.net
I samband med de nya sekretessreglerna, som tillämpas i hela EU från och med den 25 maj 2018, har Mikrobiologi.net i samarbete med medlemsföreningarnas styrelser i FKM, RFM och SFM uppdaterat våra användarvillkor och vår sekretesspolicy, se länk nedan.

Du kan själv uppdatera din profil när du är inloggad på Mikrobiologi.net. Från startsidan klickar du på [Logga in] i huvudmenyn för att logga in. Ditt inloggningsnamn är samma e-postadress som du mottagit detta e-postmeddelande från. Om du har glömt bort ditt lösenord så kan du rekvirera ett nytt via länk från inloggningssidan, genom att ange ditt inloggningsnamn. Om du inte kan logga in så kontakta i första hand personuppgiftsansvarig i din förening.

I din personliga profil kan du ställa in vilka meddelanden du vill ha från Mikrobiologi.net och vilka uppgifter om dig som du vill ska vara publika, enbart för inloggade medlemmar eller enbart för dig själv och personuppgiftsansvarig i din förening.

Det är du själv som ansvarar för att informationen om dig är uppdaterad, men du kan alltid be om hjälp om du har frågor.

Vänliga hälsningar
Ingvar Eliasson, administratör
Mikrobiologi.net
 

Mer information: Länk

Kontaktperson: ingvar.eliasson@alinks.se
« Tillbaka
Inlagt 2018-06-06 av Ingvar Eliasson  


2024-03-01 11:57
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman