Mikrobiologi.net/FKM

Mikrobiologi.net > FKM > Nyheter > (614)  
Verksamhetschef klinisk mikrobiologi, Aleris Medilab
Om Aleris Medilab i Täby
Aleris Medilab är en av Sveriges största leverantörer av laboratoriemedicinska tjänster inom klinisk kemi, klinisk immunologi, klinisk mikrobiologi och klinisk patologi/cytologi. På Medilab erbjuder vi ett omfattande sortiment av rutinanalyser och mer specialiserade undersökningar inom klinisk mikrobiologi. Den mikrobiologiska verksamheten omfattar kliniska analyser inom bakteriologi, virologi, parasitologi och mykologi. Vi är ackrediterade enligt ISO 15189:2012. Verksamheten genomsyras av ett starkt engagemang och ett ständigt pågående arbete för förbättrad kvalitet inom alla områden. Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete, där verksamhets- och kvalitetsutveckling har en central roll. Tjänsten innebär övergripande ansvar för teknisk ledning, systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete, medarbetare och ekonomi. Tjänsten är placerad vid vårt centrallaboratorium i Näsby Park, Täby.
Det är ett skallkrav att du har en masterexamen eller motsvarande inom ämnesområdet mikrobiologi/molekylärbiologi, doktorsexamen är en merit.
Du har även ha erfarenhet av:
• Personal-, kvalitets- och ekonomiansvar
• Arbete på laboratorium inom klinisk mikrobiologi och erfarenhet av olika diagnostiska tekniker
• Att självständigt leda och utveckla verksamhet med eget resultatansvar och resultatuppföljning
• Att arbeta med förändringsprocesser
• Förhandlingar, både affärsmässiga och fackliga
Övrigt:
• Anställningsform: Tillsvidare
• Tillträde: Efter överenskommelse
• Individuell lönesättning tillämpas
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Se vidare på Länk för utförligare beskrivning av tjänsten samt ansökningsformulär. Sista ansökningsdag är 2019-04-22 men då vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Laboratoriechef Marianne Bäckman på 08-123 191 36, marianne.backman@aleris.se.
 

Mer information: Länk

Kontaktperson: marianne.backman@aleris.se
« Tillbaka
Inlagt 2019-03-19 av Marianne Bäckman  


2024-03-05 16:14
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman