Mikrobiologi.net/FKM

Mikrobiologi.net > FKM > Nyheter > (624)  
Glöm inte att anmäla dig till vårmötet
Du har väl inte glömt att anmäla dig till Infektionsveckan och Mikrobiologiskt vårmöte 14-17 maj i Jönköping! Veckan är den största nationella mötesplatsen för infektion och mikrobiologi, som för femte året i rad samarrangeras av de Mikrobiologiska föreningarna; FKM, RFM, SFM samt av Infektionsläkarföreningen (SILF) och Infektionssjuksköterskorna (IFIS). Lokala arrangörer är Infektionsklinken och Klinisk Mikrobiologi i Jönköping.
Under veckan ges en unik möjlighet till dialog inom infektionsmedicin/mikrobiologi mellan läkare, sjuksköterskor, forskare, biomedicinska analytiker och representanter från läkemedelsindustri och diagnostikföretag.
Förutom de gemensamma sessionerna kommer det att finnas möjligheter att välja mellan symposier med fokus på infektionssjukdomar och sådana med mer mikrobiologisk inriktning. Observera att programmet med inriktning mikrobiologi i år fortsätter även efter lunch på torsdagen. Allt detta kommer att varvas med ett spännande socialt program i ett vårvackert Jönköping!
På mötets hemsida, www.infektionmikro2019.se, finns en översikt av programmet samt information om anmälningsavgifter och sociala aktiviteter.
För att få ett bra pris på kongressen och för att garantera centrala hotellrum bör du ha gjort din registrering senast den 7 april, därefter är det 25 % högre avgift. Vänligen notera också att sista dag för registrering är 5 maj 2019.
 

Mer information: Länk
« Tillbaka
Inlagt 2019-04-05 av Håkan Janson  


2024-02-24 11:39
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman