Mikrobiologi.net/FKM

Mikrobiologi.net > FKM > Nyheter > (957)  
Enhetschef Bakteriologi Sahlgrenska Universitetssjukhuset
Vill du leda arbetet med diagnostik av bakterie-, svamp och parasitorsakade infektioner? Vill du arbeta strategiskt och långsiktigt i samarbete med andra chefer i ett regionalt laboratorium? Tycker du om att arbeta med och leda kunniga och professionella medarbetare? Då passar rollen som enhetschef för Bakteriologi dig!

Enheten för Bakteriologi är en del av Klinisk mikrobiologi, ett regionalt verksamhetsområde som bedriver mikrobiologisk diagnostik. Verksamheten är indelad i sju enheter: Bakteriologi, Molekylär mikrobiologi, Serologi, Vårdhygien och Service på Sahlgrenska sjukhuset, samt Klinisk mikrobiologi i Trollhättan och Borås.
Du kommer i ett gemensamt ledarskap tillsammans med ytterligare en enhetschef axla rollen som chef för enheten Bakteriologi, som har ca 50 medarbetare.
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant ämnesområde eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vid rekryteringen läggs stor vikt vid goda ledaregenskaper och tidigare erfarenhet av arbete i ledande ställning. Akademisk bakgrund såsom magister, master eller forskarutbildning är meriterande.

För mer information se Länk  

Mer information: Länk
« Tillbaka
Inlagt 2022-05-13 av Annika Ljung  


2024-03-01 16:15
Ⓒ Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen.
Upphovs- och förfoganderätten tillhör Mikrobiologi.net och respektive upphovsman